Златни перли и черни кристали в новата колекция Marquise 2008
 

Пищни бижута за специални моменти - това е основната линия в новата колекция Marquise 2008. Едри златни и сребърни перли са съчетани с проблясващи ефектни кристали за неповторимо излъчване на всяка булка или абитуриентка. Хит в новата колекция са черните кристали, чийто магнетизъм и фин блясък ще придадат изискан чар и мистика на всяка дама.

Оригиналните кристали и перли Swarovski се съчетават със сребърни, позлатени и посребрени метални елементи, за да може всяка жена да усети царствеността на скъпите бижута.

Както и в предишната колекция, дизайнерите от Marquise Group са предвидили и серия с по-нискобюджетни бижута, с перли и кристали Swarovski, за да дадат възможност на българските жени да се насладят на изтънчения блясък на кристалите на разумна цена.

В отговор на потребителския интерес от Marquise Group обещаха да пуснат и серия мъжки бижута в най-скоро време. На господата пожелаваме да проявят търпение, а на дамите - приятни моменти с прекрасните бижута Marquise.

 

 

Снимките са предоставени от Marquise Group ltd

 

Сериите бижута от новата колекция вече бяха представени на VIP клиентите на фирмата. Сега се очаква за бъдат пуснати в свободна продажба в официалния онлайн бутик на фирмата -

www.boutique-marquise.com

А клиентите, които биха желали да разгледат на живо новите модели, могат да посетят престижния бутик Bridal Fashion - на адрес София, ул. Оборище 72, където бижутата ще бъдат изложени съвсем скоро.

За дамите с нетрадиционен вкус, любителки на уникалното и неповторимото, е предвидена възможността за изработка на уникални бижута, които да отговорят и на най-изтънчения вкус.

 

Copyright © 2007 Marquise Group LTD

 Ако този сайт ви допада, подкрепете го!