НАЙ-ПОПУЛЯРНАТА МАРКА СВАТБЕНИ АКСЕСОАРИ И БИЖУТА В ЕВРОПА - EMMERLING, ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ И ON-LINE

 

Най-обичаната и популярна европейска марка за сватбени аксесоари и бижута вече е достъпна за българските булки и абитуриентки. Невероятните чанти и обувки, изящните бижута и украшения за коса, ръкавици, воали, пухени наметки и още много аксесоари ще откриете в акортимента на немската фирма. Качествените материали и естествени материи са запазена марка на фирмата производител. Известното немско качество е лесно забележимо във всеки детайл от продуктите с марката Emmerling.

За улеснение на дамите в България, почти цялата продуктова гама на Emmerling може да бъде поръчана и закупена онлайн в единствения по рода си онлайн сватбен бутик Marquise. За да се насладите на прелестните модели бижута и аксесоари, посетете онлайн бутика на адрес

www.boutique-marquise.com.

Поръчките се изпълняват в срок от една до две седмици, а доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. се изпълнява безплатно.

След стъпването на българския пазар на световноизвестни марки висша булчинска мода като My Lady и Pronovias, това е поредната възможност за дамите в България да се насладят и да се сдобият с частица от лукса на висшата мода.

Copyright © 2007 Marquise Group LTD

 
Ако този сайт ви допада, подкрепете го!