Известната немска марка за луксозни сватбени аксесоари и бижута EMMERLING представи своите продукти на Първото сватбено изложение в България

 

Българските булки и абитуриентки вече могат да се възползват от възможността да носят прекрасните бижута и аксесоари на популярната немската марка Emmerling. Прелестни бижута с перли и кристали, вечерни чантички, елегантни обувки, аксесоари за коса, пухени наметки, булчински воали и ръкавици, официални тоалети и още много продукти са включени в асортимента на фирмата.

С прецизната си изработка и качествените материали, продуктите с марката Emmerling, се превърнаха в хит на провелото се в хотел Шератон изложение със сватбена тематика от 8 до 10 февруари. Посетителите не пропуснаха да разгледат изложените на шанда на фирмата продукти и да се полюбюват на пленителния им блясък.

 

Официален представител на немската марка за Българския пазар е фирма Ерфолг, чийто собственик Костадин Петков любезно посрещаше посетителите на шанда, отговаряше на въпросите им и демонстрираше продуктите.

Продуктите Emmerling вече се продават в бутици в цялата страна, а в най-скоро време се очаква да могат да се поръчват и онлайн на адрес www.boutique-marquise.com.

За повече информация, дистрибутиране и закупуване на продукти Emmerling можете да се свържете с фирмата вносител на следните координати:

Ерфолг ООД

тел. 02/943 47 33, gsm: 0886 201 041

e-mail: emmerling@abv.bg

 

 

 

Copyright © 2007 Marquise Group LTD

 Ако този сайт ви допада, подкрепете го!